2. pinsedag - friluftsgudstjeneste

PROVSTIETS FÆLLES GUDSTJENESTE I BOESDAL KALKBRUD

2. PINSEDAG D. 10. JUNI KL. 11.00


Boesdal Kalkbrud danner rammen om provstiets fælles gudstjeneste, hvor kirkegængere, gravere, kirketjenere, organister, kor og præster i sand pinseånd samles til en fejring af Helligånden.
Efter gudstjenesten er det efterhånden blevet en fast tradition for mange – hvis vejret er til det, - at holde skovtur i kalkbruddets bløde bakker eller på stranden.

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham. Den, der tror på ham, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskene elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde. For enhver, som øver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afsløres. Men den, der gør sandheden, kommer til lyset, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud.

Johannesevangeliet 3,16-21

Læs søndagens prædikentekster her....