Foredragsaften

Foredragsaftener – forår 2019:
Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15
4654 Faxe Ladeplads

FOREDRAG I SOGNEHUSET

”Danskere og religion”

Tirsdag den 26. marts kl. 19.00.

....

Tirsdag den 26/3-2019 kl. 19 kommer Bent Bjerring-Nielsen og holder foredraget ”Danskere og religion”.
Hvad er egentlig danskernes forhold til kristendom og religion? Hvad er det særlige ved danskernes forhold til kirken sammenlignet med de andre skandinaviske lande? Hvordan kan teorierne om sekularisering bruges til at forklare danskernes forhold til religion og kristendom? Og hvor kommer de til kort? Hvad har været de voldsomme forandringer i holdningen til religion i de seneste 10 år? Det er sådanne spørgsmål, Bent Bjerring-Nielsen vil forsøge at besvare i foredraget.
Bent Bjerring-Nielsen er cand. mag. og theol. master. Han har været lektor på 3K-uddannelsen og er nu præst i Amagerbro Frikirke. Bent Bjerring-Nielsen har skrevet en række artikler til teologiske og litterære tidsskrifter, holder foredrag i meget forskellige sammenhænge og var skribent på hæftet "Noget om den kristne tro", som præsenterer det, som er fælles for de kristne kirker i en form, som henvender sig til den almindelige dansker.

Aktivitets- og gudstjenesteudvalget byder alle velkommen til denne spændende aften, hvor der vil være et let traktement undervejs.

Der bliver flere foredrag i løbet af efteråret. De bliver bekendtgjort her på hjemmeside, når det endelige program forligger

Det er gratis at deltage, og kirkebilen kan bestilles hos Faksebilernes Taxi tlf.: 56 71 44 55