Babysalmesang i Hylleholt Kirke

Charlotte Hjerrild Andersen har endnu et forløb for Babyerne  i Hylleholt Kirke torsdag formiddag fra kl. 10.00-10.45.

Charlotte er uddannet organist og lærer og har arbejdet både i musikskoleregi, i folkeskole og friskole, samt med skolekor og kirkekor. Til Babysalmesang skal vi lære salmer og sange på en sjov måde ved at sætte fagter på, danse dem, blæse sæbebobler, lege med faldskærm , ting, der giver lyd tørklæder og meget mere. Så kom og vær med. Jeg glæder mig til at se dig og dit barn/ barnebarn til nogle glade og hyggelige stjernestunder i Hylleholt kirke.

Babysalmesangen i 2018 første gang torsdag d. 11. oktober fra kl. 10.00-11.00. Der er 8 mødegange og forløbet slutter torsdag d. 29. november.

Tilmelding til kordegn Bodil Hovmand på mail: boho@km.dk eller tlf. 56 71 60 83. Børn fra Faxe, Roholte og Hylleholt sogne har fortrinsret og det er gratis at være med. Der er max. plads til 10 deltagende babyer på holdet.