Babysalmesang i Hylleholt Kirke

Charlotte Hjerrild Andersen har endnu et forløb for de 0-1-årige i Hylleholt Kirke torsdag formiddag fra kl. 10.00-10.45.

Charlotte er uddannet organist og lærer og har arbejdet både i musikskoleregi, i folkeskole og friskole, samt med skolekor og kirkekor. Til Babysalmesang skal vi lære salmer og sange på en sjov måde ved at sætte fagter på, danse dem, blæse sæbebobler, lege med faldskærm, ting der giver lyd, tørklæder og meget mere.

Så kom og vær med. Jeg glæder mig til at se dig og dit barn/ barnebarn til nogle glade og hyggelige stjernestunder i Hylleholt kirke.

Babysalmesangen i 2017 begynder torsdag den 12. oktober fra kl. 10.00-10.45.
Der er 8 mødegange og forløbet slutter torsdag den 30.november.

Tilmelding til kordegn Bodil Hovmand på mail: boho@km.dk eller tlf. 56 71 60 83 – senest mandag d. 2. oktober.

Børn fra Faxe, Roholte og Hylleholt sogne har fortrinsret. Det er gratis at være med.  Der er max. plads til 10 deltagende babyer på holdet.