Nytårsaften

Mandag den 31. december fejres nytåret med en gudstjeneste i Hylleholt Kirke kl. 14.00. Efter gudstjenesten ønsker vi hinanden Godt Nytår med champagne/cider/sodavand og kransekage i våbenhuset. I princippet er nytåret en verdslig begivenhed, hvor det ene år afløses af et andet. I kirkelig sammenhæng er man ved nytårstide endnu midt i julen, der varer fra juleaften til helligtrekonger den 6. januar. Alligevel fejrer de fleste kirker i Danmark også det verdslige nytår med en speciel nytårsgudstjeneste om eftermiddagen den 1. januar – eller en midnatsgudstjeneste ved selve årsskiftet. Eller som hér i Hylleholt Kirke om eftermiddagen nytårsaftensdag, hvor alle selvfølgelig er mere end velkomne!
Nytårsdag holdes altså ingen gudstjeneste i Hylleholt Kirke. Vi henviser til nabokirkernes Nytårsgudstjenester, hvortil kirkebilen kan bestilles.