Børnekoncert i Faxe Kirke

Børnekoncert i Faxe Kirke (i samarbejde med Hylleholt Kirke).

Fredag den 6. oktober kl. 17.

"Rødhalsen" er en musikfortælling frit efter Selma Lagerlöfs Kristuslegende – ved Stine Michel og Lise Dynnesen. Legenden handler om rødhalsen, der ikke forstår, hvorfor Gud har skabt den grå, når den har fået navnet ”Rødhals”. Gud siger: "Lille fugl, du må selv gøre dig fortjent til dine røde fjer." En dag sidder rødhalsen og fortæller sine unger, hvordan den i mange generationer har forsøgt at vinde sin røde farve, da den bliver afbrudt af et optog. Rødhalsen får øje på en mand, der kommer bærende på sit eget kors. Senere – da manden hænger på korset – får han en tjørnekrans om hovedet. Den lille fugl ser, hvordan tornene stikker ham i panden og beslutter sig for at hjælpe den nødstedte mand....

Ved koncerten medvirker Stine Michel (sang og historie), Lise Dynnesen (orgel) og Morten Lundsby (bas). Koncerten er en god blanding af musik, dans og fortælling. Varighed: 35 min.

Til koncerten er der gratis adgang, og kirkebilen kører for Faxe Sogn.

Efterfølgende er der mulighed for at deltage i fællesspisning i Sognehuset (Præstøvej 1). Det koster 10 kr. pr. person eller 30 kr. for en familie. Tilmelding til kirkekontoret (5671 3552, tast 1) senest tirsdag den 3. oktober kl. 12.