Julekoncert i Hylleholt Kirke

Mads Sørensen er uddannet på Musikkonservatoriet i København, men han bor og studerer trompet på højt niveau i Melbourne, Australien. I forbindelse med studierne har han spillet i New Zealand og flere gange i Kina. Han er hjemme i Danmark i december. Så der er en unik mulighed for at høre ham.
Ved koncerten spiller Mads og Carl Jørgen iørefaldende og populær julemusik, bl. a. skal vi ikke snydes for “Dejlig er jorden”, “Jeg har hørt om en stad” og Nu tændes tusind julelys”. Carl Jørgen spiller et par jule-orgelkoraler på orgelet. Men deltagerne skal ikke blot høre på, nej de skal synge med på nogle af vores dejlige julesalmer.  Carl Jørgen introducerer salmer og musikstykker. Under koncerten: “Årets gang i naturen”, viser Carl Jørgens naturbilleder på storskærm.
Mads og Carl Jørgen mødte hinanden for godt 14 år siden, da Carl Jørgen byttede stillingen som organistassistent i Haslev ud med en tilsvarende i Vordingborg. En af præsterne sagde: “Jeg har en konfirmand, der kan spille trompet. Kan I ikke lave noget sammen?” Mads var og er et bemærkelsesværdigt talent på trompeten. Så vi har lige siden spillet et væld af koncerter. Vores julekoncept er resultatet af erfaringer fra disse mange koncerter.
Han startede sin musikalske karriere i 2001 i Prins Jørgens Garde i Vordingborg og blev
som bare 13-årig optaget på MGK i Nykøbing Falster med solotrompetist, Gorm Hovaldt, som sin lærer.  Han er færdiguddannet på Musikkonservatoriet i København, men I studieåret 2013-2014 har han studeret ved konservatoriet i Melbourne, Australien, og i studieåret 2014-2015 fortsatte han studierne i Freiburg i Tyskland. Nu er han tilbage i Melbourne.
Carl Jørgen har været organist i Haslev og i Vordingborg, men er gået på pension for et års tid siden. Det forhindrer ham dog ikke i at spille et eller andet sted hver søndag. Han har spillet i over 120 kirker.
I pausen er menighedsrådet vært for en lille forfriskning.

Koncerten er gratis. Der samles ind til Hylleholt Kirkes juleuddeling.