Nytårskoncert i Roholte Kirke

FESTLIG NYTÅRSKONCERT

i Roholte Kirke
Tirsdag den 8. januar 2019 kl. 19:00

Roholte Kirke er i år vært ved den årlige fælleskoncert for Hylleholt, Faxe og Roholte kirkerne. Vi indbyder den 8. januar til festlig nytårskoncert og har i den anledning inviteret trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen.
Det musikalske nytårsprogram i Roholte Kirke byder på stemningsfuld klassisk musik af kendte komponister og sammenspillet mellem musik og billedkunst bliver muligt at opleve. Der bliver ligeledes lejlighed til at høre et flot arrangement af “Vær velkommen Herrens år” for trompet og orgel. Publikum kan også glæde sig til Carl Nielsens fine Humoreske Bagateller i samspil med visning af fortællingen om komponistens fynske barndom – og hvem ved, måske springer der en champagneprop eller to. Alle er hjertelig velkommen til koncerten, hvortil der er gratis adgang, men der samles traditionen tro ind til sognets menighedspleje.