Sorggruppe for voksne

Haslev Kirkes sorggruppe

Mødes i Haslev Kirkehus, Kirkepladsen 8 A, hver tredje tirsdag.

Gruppens to ledere:

Præst ved Haslev Kirke, Marie Rørbæk
maroe@km.dk - tlf. 56 31 24 31

Fysioterapeut Bodil Puck Madsen
bodilfys@gmail.com - tlf. 56 31 00 90

Gruppen henvender sig til mennesker, der har mistet en nært pårørende. Det kan være for ganske nylig, eller det kan være tab, der går længere tilbage i tiden. Det er ikke en gruppe, hvor man er i terapi, men en gruppe, hvor man deler tanker, følelser og erfaringer med hinanden – under tavshedspligt og i respekt for den enkeltes situation og grænser. En sorggruppe forsøger ikke at fjerne sorgen eller at presse deltageren til at 'komme videre'. Men fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe den enkelte med at bære sorgen og den forandrede hverdag.

Kirkens hus er ramme omkring vores samvær, og vi slutter hver gang med en aftensang. Der kræves ingen bestemt tro eller overbevisning for at være med.

Gruppen henvender sig særlig til voksne midt i livet.

Gruppen er åben for deltagere fra Haslev og omegn.

For at komme med i gruppen skal du på forhånd mødes med en af gruppens to ledere, så vi kan tale om dit behov.

Vi har begge tavshedspligt.

Mødedatoer foråret 2017:

17. januar - 7. februar - 28. februar - 21. marts - 18. april - 9. maj - 30. maj - 20. juni.

Hver gang kl. 19.00 - 20.30.

Man binder sig ikke til et bestemt antal gange. Tilbuddet er gratis.

Sorggruppe i Mødestedet, Hårlev

Mødes i Mødestedet, Bredgade 1, 4652 Hårlev hver anden tirsdag.

Gruppens tre ledere:

Sognepræst i Magleby-Holtug, Lone Balle Olesen
lobo@km.dk - tlf. 23 37 87 04

Sundhedskonsulent ved Stevs kommune, Ellis
 - tlf. 56 57 53 35

Sundhedskonsulent ved Stevs kommune, Gitte
 - tlf. 21 39 05 52

Sognepræst Lone Balle Olesen starter op igen med sorggruppe for voksne i samarb. med to sundhedskonsulenter ved Stevns kommune.

Mødedatoer foråret 2017:

Pt. er sorggruppen fyldt op. Vi starter ny gruppe op efter sommerferien.

Vi mødes i Mødestedet i Hårlev kl 9.30-11