Så sker der endelig noget!

Mandag d. 18. maj 2020 får vi lov til at genåbne Hylleholt Kirke

i forbindelse med, at corona-pandemien langsomt men sikkert (ser det ud til p.t.) mindsker sit kvælende tag i samfundet.

Ja, åbne og åbne er måske så meget sagt. For vi vender ikke tilbage til tilstanden før d. 10. marts 2020. Men som en forsigtig begyndelse får vi lov til at åbne kirkerne for andagtssøgende og ikke mindst for gudstjenester med et begrænset deltagerantal.

Vi har nu d. 18. maj 2020 fået kirkeministeriets retningslinjer for en ansvarlig genåbning af folkekirken.

Sidst opdateret: 18. maj 2020 kl. 11.49

Henvendelser

Præstens kontor, kirkekontor og graverkontor er dog stadig lukket for personlig henvendelse. Al henvendelse skal ske per telefon eller mail.
Fødsel og dødsfald registrerer vi efter normal praksis.

Generelt

Forsamlingsforbuddet gælder ikke længere for folkekirken. Derimod begrænses adgang til kirken og sognehuset til 1 person pr. 4 kvm. For Hylleholt kirke betyder det, at der som maximum kan deltage 40 personer ved gudstjeneste, dåb, vielse, begravelse eller bisættelse.

Sangblade vil markere siddepladserne. Personer fra samme husstand må gerne sidde tættere end 2 meter.

Vi opfordrer fortsat til, at der er så få deltagere som muligt.

Gudstjenester

Gudstjenesten Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 21. maj bliver den første officielle gudstjeneste efter genåbningen.
Efterfølgende gudstjenester kan ses på bagsiden af Kirkehilsen. Gudstjenester i juni vil blive offentliggjort i lokalavisen, indtil næste udgave af Kirkehilsen er uddelt. Følg desuden med her på hjemmesiden.

Konfirmationer

ALLE konfirmationer udskydes til efteråret. Nye datoer er fastsat per d. 23. marts 2020 og kan ses her...

Aflysninger

Til og med mandag d. 31. august aflyses følgende aktiviteter:

Erindringsværksted
Minikonfirmander
Tumlingesalmesang
Morgensang
Aftensang
Konfirmandforberedelse
Plejehjemsgudstjenester
Rokogo kor og børnekor
Sorggruppe
Koncerter
Fællessangsarrangementer

Pinse

Provstigudstjenesten i Boesdal Kalkbrud 2. Pinsedag er desværre aflyst.
Gudstjenesten 2. Pinsedag holdes i Hylleholt Kirke kl. 10.30

Sognepræst Erik Grønvall Kempfner: Tlf.: 21 71 70 83, e-mail: ergk@km.dk
Kordegn Bodil Hovmand: Tlf.: 24 66 89 77, e-mail: boho@km.dk

Vi er stadig nødt til at hjælpe hinanden, ved at holde os fra hinanden!