Vi passer stadig på hinanden!

Hylleholt Kirke har været åben siden den 18. maj, og selvom gudstjenesten har ændret form, er det rigtig dejligt, at kunne komme i kirke igen.

Sidst opdateret: 21. juli 2020 kl. 18.00

Henvendelser

Præstens kontor, kirkekontor og graverkontor er dog stadig lukket for personlig henvendelse. Al henvendelse skal ske per telefon eller mail.
Kirkekontor og graverkontor åbner igen for personlig henvendelse d. 5. august

Generelt

Forsamlingsforbuddet gælder ikke længere for folkekirken. Derimod begrænses adgang til kirken og sognehuset.

For Hylleholt kirke betyder det, at der som maximum kan deltage 40 personer ved gudstjeneste, dåb, vielse, begravelse eller bisættelse.

For Sognehuset betyder det, at der som maximum kan deltage 40 personer ved foredrag, filmaftner, begravelseskaffe og at der ikke kan synges.

I kirken vil sangblade vil markere siddepladserne. Personer fra samme husstand må gerne sidde tættere end 2 meter.

I Sognehuset vil det være nødvendigt at tilmelde sig til de enkelte arrangementer.

Vi opfordrer fortsat til, at der er så få deltagere som muligt.

Håndsprit skal benyttes, både når man går ind og ud af kirken og sognehuset!

Konfirmationer

ALLE konfirmationer er udskydt til efteråret. Nye datoer er fastsat per d. 23. marts 2020 og kan ses her...

Sognepræst Erik Grønvall Kempfner: Tlf.: 21 71 70 83, e-mail: ergk@km.dk
Kordegn Bodil Hovmand: Tlf.: 24 66 89 77, e-mail: boho@km.dk

Vi er stadig nødt til at hjælpe hinanden, ved at holde os fra hinanden!