Bisættelse-/begravelseskaffe

Billede: Borddækning til bisættelse-/begravelseskaffe.

Nu er der åbnet en mulighed for ”bisættelse-/begravelseskaffe” i Hylleholt Sognehus.

I forbindelse med enten en bisættelse eller begravelse vil det -  i det omfang, der er ledige lokaler i Hylleholt Sognehus - være muligt at bestille et forud bestemt antal ”bisættelse-/begravelseskaffe” ud fra de vedlagte Leje- og Serverings bestemmelser vedtaget af Hylleholt Menighedsråd d. 26.11.2018.

Man begynder med at kontakte Kirkekontoret v/ kordegn Bodil Hovmand, Hovedgaden 15, 4654 Faxe Ladeplads. Tlf.: 56 71 60 83 eller 24 66 89 77 eller på mail: BOHO@km.dk

Hvis man er interesseret udfærdiges en Lejeaftale, og efter arrangementet fremsendes en faktura fra Hylleholt Graverkontor v/ graver Arne Pedersen.

Priser for leje af lokale og servering kan ses her...

Billede: Borddækning i Sognehuset.

Billede: Smuk bordpynt.