Kirkegården

Vinter

På kirkegården er vi om vinteren meget afhængige af vejret. Får vi en mild vinter er der flere opgaver vi kan gå i gang med. Der er beskæringsopgaver  og rydning af nedlagte gravsteder, ligesom en periode uden frost gør at vi kan udskifte hæk. Bliver vinteren en af dem med sne og frost, har vi selvfølgelig rydning af sne og saltning som første prioritet og ellers har vi lokaler og maskiner som trænger til eftersyn ligesom der på det administrative område er opgaver som tit bliver henlagt til de mørke vintermåneder. Kirkegårdens personale  ønsker alle et godt nytår og håber på et godt 2020.

Graveren

Takster 2019