Billede: Tegning af glade minikonfirmander foran kirke.

Minikonfirmander.

Hylleholt kirke starter et nyt hold minikonfirmander!

At gå til minikonfirmand er et tilbud om, gennem leg, salmer og bibelhistorier, at blive fortrolig med kirken og den kristne børnelærdom. Vi vil gå på opdagelse i kirken og blive fortrolige med den.

Undervisningen skal ses som et suppleringstilbud til skolefaget ”kristendomskundskab”. At gå til minikonfirmand er også en god lejlighed for børnene til at møde deres præst og få stillet spørgsmål om Gud og kristendom. Undervisningen forbereder samtidig eleverne til den evt. senere konfirmation.

Undervisningen varetages af sognepræsten Erik Kempfner og medhjælper Jean-Pierre Dahl Jørgensen, som i øvrigt også er organist i Hylleholt Kirke samt underviser børnekoret.

Minikonfirmandundervisningen er gratis - løber over 10 gange, og vi vil byde på lidt at spise og drikke.

I skrivende stund med deadline i morgen til kirkebladet kan jeg ikke oplyse ugedag eller tidsrum for undervisningen, da skolen jo ikke har lagt skema så tidligt. Det kan blive mandag, tirsdag eller onsdag. Derfor bedes I være opmærksomme på vores hjemmeside og kirkeblad. I øvrigt har vi planlagt et besøg den 19. august på skolen til morgensamling og i klasserne, hvor eleverne vil få en invitation med hjem i skoletasken.

Forløbet vil i hvert fald blive afsluttet med et brag af et krybbespil den 11. december, så dette er et kryds I allerede kan sætte i kalenderen.

Undervisningen vil foregå i Hylleholt kirke og sognehus. Har i spørgsmål så kontakt gerne sognepræst Erik Grønvall Kempfner på ERGK@km.dk eller på tlf. 21 71 70 83.

Bemærk venligst følgende inden tilmeldingen udfyldes:

PS.: Som følge af Persondataforordningen ønsker vi accept af, om barnet må fotograferes ifm. optræden, og at billeder må vises på Hylleholt Kirkes hjemmeside og på Hylleholt Kirkes Facebook side.

TILMELDING: finder sted ved at sende en mail til mig på ERGK@km.dk med jeres barns navn, så vil jeg sende en tilmeldingsblanket og samtykkeerklæring til jer, som I enten kan returnere til mig via mail eller give til mig første gang i uge 36.

Vi ses: Erik og Jean-Pierre