Minikonfirmander

Hylleholt Sognehus starter et nyt hold minikonfirmander i december.

At gå til minikonfirmand er et tilbud om, gennem leg, salmer og bibelhistorie, at blive fortrolig med kirken og den kristne børnelærdom. Vi vil gå på opdagelse i kirken og blive fortrolige med den.

Undervisningen skal ses som et suppleringstilbud til skolefaget ”kristendomskundskab”. At gå til minikonfirmand er også en god lejlighed for børnene til at møde deres præst og få stillet spørgsmål om Gud og kristendom. Undervisningen forbereder samtidig eleverne til den evt. senere konfirmation.

Undervisningen varetages af sognepræsten Erik Kempfner og medhjælper Agnes Bjerregaard, som i øvrigt også er sanger i Hylleholt Kirke samt varetager baby- og tumlingesang.

Minikonfirmandundervisningen er gratis, løber over 10 gange hver tirsdag fra kl. 13:30 til 15:00 og vi vil byde på lidt at spise og drikke.

Første gang tirsdag den 1. december og sidste gang tirsdag den 2. marts 2021

1., 8. og 15. december vil stå i julens tegn.

I 2021 vil det være følgende dage:

5., 12. og 26. januar.

2., 9. og 23. februar.

Og den sidste gang den 2. marts.

Undervisningen vil foregå i Hylleholt Sognehus.

Har i spørgsmål så kontakt gerne sognepræst Erik Grønvall Kempfner på ERGK@km.dk eller på tlf. 21 71 70 83.

Bemærk venligst følgende inden tilmeldingen udfyldes:

Ps. Som følge af Persondataforordningen ønsker vi accept af, om barnet må fotograferes ifm. optræden og at billeder må vises på Hylleholt Kirkes hjemmeside og på Hylleholt Kirkes Facebook side.

TILMELDING finder sted ved at sende en mail til mig på ERGK@km.dk med jeres barns navn, så vil jeg sende en tilmeldingsblanket og samtykkeerklæring til jer, som I enten kan returnere til mig via mail eller give til mig første gang tirsdag den 1. december kl. 13.30.

Du kan også tilmelde dig elektronisk her...

Vi ses: Erik og Agnes

• Hylleholt Kirke - Kirkekontor