Billede: Tegning af glade minikonfirmander foran kirke.

Minikonfirmander.

Endelig kan Hylleholt Sognehus starte et nyt hold minikonfirmander!

At gå til minikonfirmand er et tilbud om, gennem leg, salmer og bibelhistorie, at blive fortrolig med kirken og den kristne børnelærdom. Vi vil gå på opdagelse i kirken og blive fortrolige med den.

Undervisningen skal ses som et suppleringstilbud til skolefaget “kristendomskundskab”. At gå til minikonfirmand er også en god lejlighed for børnene til at møde deres præst og få stillet spørgsmål om Gud og kristendom. Undervisningen forbereder samtidig eleverne til den evt. senere konfirmation.

Undervisningen varetages af sognepræsten Erik Kempfner og medhjælper Agnes Bjerregaard, som i øvrigt også er sanger i Hylleholt Kirke samt varetager baby- og tumlingesang.

Minikonfirmandundervisningen er gratis, løber over 10 gange, og vi vil byde på lidt at spise og drikke.

I skrivende stund med deadline i morgen til kirkebladet kan jeg ikke oplyse ugedag eller tidsrum for undervisningen, da skolen jo ikke har lagt skema så tidligt. Derfor bedes I være opmærksomme på vores hjemmeside. I øvrigt planlægger vi et besøg på skolen, hvor eleverne vil få en invitation med hjem i skoletasken. Forløbet vil i hvert fald blive afsluttet med et brag af et krybbespil den 12. december, så dette er et kryds I allerede kan sætte i kalenderen.

Undervisningen vil foregå i Hylleholt Sognehus. Har i spørgsmål så kontakt gerne sognepræst Erik Grønvall Kempfner på ERGK@km.dk eller på tlf. 21 71 70 83.

Bemærk venligst følgende inden tilmeldingen udfyldes: Som følge af Persondataforordningen ønsker vi accept af, om barnet må fotograferes ifm. optræden og at billeder må vises på Hylleholt Kirkes hjemmeside og på Hylleholt Kirkes Facebook side.

TILMELDING finder sted ved at sende en mail til mig på ERGK@km.dk med jeres barns navn, så vil jeg sende en tilmeldingsblanket og samtykkeerklæring til jer, som I enten kan returnere til mig via mail eller give til mig første gang vi ses.

Vi ses: Erik og Agnes. Roholte og Hylleholt Menighedsråd