Billede: Tegning af glade minikonfirmander foran kirke.

Minikonfirmander.

Endelig kan Hylleholt Kirke starte et nyt hold MINIKONFIRMANDER!

At gå til minikonfirmand er et tilbud for 3. klasser om, gennem leg, salmer og bibelhistorie, at blive fortrolig med kirken og den kristne børnelærdom. Vi vil gå på opdagelse i kirken og blive fortrolige med den.

Undervisningen varetages af sognepræsten Erik Kempfner og medhjælper Agnes Bjerregaard, som i øvrigt også er sanger i Hylleholt Kirke samt varetager baby- og tumlingesang.

Minikonfirmandundervisningen er gratis, løber over 10 gange, og vi vil byde på lidt at spise og drikke.

FØRSTE GANG er 30. september i Hylleholt Kirke kl. 13.30. Derefter er det hver torsdag – undtagen efterårsferien - naturligvis. Altså: 7/10, 14/10, 28/10, 4/11, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12 og 9/12.

Derfor bedes I være opmærksomme på vores hjemmeside, kirkebladet, avisen og AULA.

Forløbet vil i hvert fald blive afsluttet med et brag af et krybbespil den 12. december, så dette er et kryds, I allerede kan sætte i kalenderen.

Undervisningen vil foregå i Hylleholt Sognehus og Hylleholt Kirke. Har i spørgsmål så kontakt gerne sognepræst Erik Grønvall Kempfner på ERGK@km.dk eller på tlf. 21 71 70 83.

TILMELDING: finder sted ved at sende en mail til kordegnekontoret på BOHO@KM.DK med jeres barns navn, så vil vi sende en Tilmeldingsblanket og – i.h.t. GDPR – en Samtykkeerklæring til jer, som I enten kan returnere til BOHO@ KM.DK via mail eller give til mig første gang torsdag den 30. september.

Vi ses: Erik og Agnes. Roholte og Hylleholt Menighedsråd