Vejkirker på øerne

Vej-og cykelkirker

Det er 17. gang, at Kirkefondet udgiver disse brochurer over vejkirker og andre åbne kirker i Danmark. Det er de deltagende kirker, der finansierer trykning og distribution af brochurerne. I år er der ca. 20 nye kirker med i brochurerne.

Brochurerne er atter i år illustreret og layoutet af tegner og grafiker Kim Broström.

Tips til besøg i kirkerne

I Danmark er der over 2000 kirker. Nogle er næsten 1000 år gamle, andre er nye. Mange – men ikke alle – er åbne for besøgende.

I kirken kan du:

• Sidde i stilhed, tænke, bede en bøn, læse i den bibel eller salmebog, som findes i kirken.

• Opleve kirkens kunst, symboler, arkitektur og historie

• Tænde et lys, hvis der er en lysglobe eller lignende

• Deltage i gudstjenester, andagter og koncerter

• Tage kirkeblade og andet fremlagt materiale

Bemærk: Kirkerne kan være lukkede på gr. af kirkelige handlinger som begravelse eller bryllup.

Mange bruger brochurerne, når de tager rundt på ture i Danmark. Formatet gør det nemt at have brochurerne liggende i handskerummet. Oplysninger om kirkernes adresser gør det nemt at indtaste adressen på sin GPS.

Hylleholt kirke er igen i år med i denne informative folder, som vi ved, mange er glade for.

Folderen kan hentes i kirkens våbenhus, på campingpladser, turistkontorer, biblioteker eller downloades.

Læs hele brochuren nedenfor.

• Hylleholt Kirke - Kirkekontor
  • Telefon: 56 71 60 83 / 24 66 89 77