Vejkirker på øerne

Vej-og cykelkirker

Så er de nye brochurer over vejkirker og andre åbne kirker for 2018 udkommet. Der er i år rekordstort antal vejkirker med. Ikke færre end 431 kirker fordelt udover hele landet har valgt at være med i brochurerne.

Brochurerne er atter i år illustreret og layoutet af tegner og grafiker Kim Broström.

Tips til besøg i kirkerne

Mange bruger brochurerne, når de tager rundt på ture i Danmark. Formatet gør det nemt at have brochurerne liggende i handskerummet. Oplysninger om kirkernes adresser gør det nemt at indtaste adressen på sin GPS.
Klikker du på kortet herunder er det muligt at søge på de enkelte vejkirker eller på symbolerne, så man f.eks. kan finde alle vejkirker med kalkmalerier eller cykelvenlige vejkirker.

Ønsker du at finde kirkernes adresser på mere deltaljerede kort eller deres GPS-koordinater eller se fotos af kirkerne henviser vi til hjemmesiden www.korttilkirken.dk.

Planlægger du at tage på tur med børn eller børnebørn, har Nanna Lønne Votborg skrevet en rigtig god artikel til hjemmesiden "Sjov for børn" om vejkirker, og om hvordan man kan forberede besøg i en kirke med børn. Læs artiklen her.

Hylleholt kirke er igen i år med i denne informative folder, som vi ved, mange er glade for.

Folderen kan hentes i kirkens våbenhus, på campingpladser, turistkontorer, biblioteker eller downloades.

Læs hele brochuren nedenfor.

• Hylleholt Kirke - Kirkekontor
  • Telefon: 56 71 60 83 / 24 66 89 77