Menighedsrådsvalg 2020

Tirsdag aften d. 15. september blev der afholdt valgforsamling i Hylleholt Sognehus.

Valget blev foretaget efter de nye regler for menighedsrådsvalg. Der blev krydset af på valglisten og delt stemmesedler ud til sognets vælgere.

Vores lokale MF'er Tanja Larsson blev valgt til dirigent, og hun førte os sikkert gennem aftenens program og selve valghandlingen.

Efter en orientering om menighedsrådets opgaver, kompetencer og hidtidige arbejde, blev det tiden, hvor kandidaterne kunne melde sig og introducere sig selv.

Kandidaterne udfyldte en samtykkeerklæring og kom op på listen af kandidater som vælgerne kunne stemme på.

Nu var det tid til at udfylde stemmesedler ved hemmelig afstemning. Sedlerne blev samlet ind og optalt af valgbestyrelsen. Kandidaternes stemmetal blev derefter annonceret.

Her er listen over de valgte kandidater:

• 1: Sonja Olsen
  • 2: Bent Friis
  • 3: Lars Nielsen
  • 4: Jens Jørgen B. Knudsen
  • 5: Steen Wisborg
  • 6: Jette Klemmed
  • 7: Flemming Wittrock

Efterfølgende blev samme procedure gentaget til valget af stedfortrædere.

Her er listen over stedfortrædere:

• 1: Jane Schwensen
  • 2: Palle Hauge Simmelkjær

Orientering om mulighed for afstemningsvalg:

• Hvis der er ønsker om flere lister, udløser det et afstemningsvalg fra 16. september kl. 00.01 2020
  • Senest den 13. oktober kl. 23.59, 2020 kan der indgives en kandidatliste, som dermed udløser et afstemningsvalg. Kandidatlisten kan på menighedsrådsvalg.dk, eller afhentes på kordegnekontoret, Hovedgaden 15, 4654 Faxe Ladeplads mand eller onsdag mellem kl. 9 og 15.
  • Denne liste skal udarbejdes på Kirkeministeriets godkendte blanket, hvor også stillere skal anføres.
  • Evt. afstemningsvalg afholdes den 17. november 2020
  • Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til medlemmer af menighedsrådet mandag d. 28. september mellem kl. 15 og 16 i Sognehuset