Efterår

Nu begynder aktiviteterne i Erindringsværkstedet, hvor Lis Kjær, formand for Sct. Nicolaitjenesten, kommer og fortæller os om tjenesten. Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

16. søndag efter trinitatis - højmesse, 16. september.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Mange jøder var kommet ud til Martha og Maria for at trøste dem i sorgen over deres bror. Da nu Martha hørte, at Jesus var på vej, gik hun ud for at møde ham; men Maria blev siddende inde i huset. Martha sagde til Jesus: »Herre, havde du været her, var min bror ikke død. Men selv nu ved jeg, at hvad du beder Gud om, vil Gud give dig.« Jesus sagde til hende: »Din bror skal opstå.« Martha sagde til ham: »Ja, jeg ved, at han skal opstå ved opstandelsen på den yderste dag.” Jesus sagde til hende: »Jeg er opstandelsen og livet; den, der tror på mig, skal leve, om han end dør.

Erindringsværkstedet

20. september kl. 14-16. Lis Kjær: ”Sct. Nicolai Tjenesten”. Lis Kjær, formand for Sct. Nicolaitjenesten, kommer og fortæller os om, hvordan tjenesten blev oprettet tilbage i 1957, efter at Kirkens Korshærs daværende chef Haldor Hald i Ekstrabladet var blevet udråbt til Københavns “selvmorderpræst”. Reaktioner på den artikel viste et stort behov for et sted, hvor mennesker kunne henvende sig anonymt og drøfte deres problemer. I dag er Sct. Nicolai Tjenesten i København en af Kirkens Korshærs arbejdsgrene. Der er fire lønnede medarbejdere og en stor gruppe frivillige, heraf ca. 60 præster.

Se mere

17. søndag efter trinitatis - højmesse, 23. september.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: Da Jesus gik videre, så han Levi, Alfæus' søn, sidde ved toldboden, og han sagde til ham: »Følg mig!« Og han rejste sig og fulgte ham. Senere sad Jesus til bords i hans hus, og mange toldere og syndere sad til bords sammen med ham og hans disciple, for der var mange, som fulgte ham. Da de skriftkloge blandt farisæerne så, at han spiste sammen med syndere og toldere, spurgte de hans disciple: »Hvorfor spiser han sammen med toldere og syndere?« Men da Jesus hørte det, sagde han til dem: »De raske har ikke brug for læge, det har de syge. Jeg er ikke kommet for at kalde retfærdige, men syndere.«

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde mandag d. 24. september, 2018 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 19 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere...

18. søndag efter trinitatis - højmesse, 30. september.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Jesus sagde: »Jeg er det sande vintræ, og min fader er vingårdsmanden. Hver gren på mig, som ikke bærer frugt, den fjerner han, og hver gren, som bærer frugt, den renser han, for at den skal bære mere frugt. I er allerede rene på grund af det ord, jeg har talt til jer. Bliv i mig, og jeg bliver i jer. Ligesom en gren ikke kan bære frugt af sig selv, men kun når den bliver på vintræet, sådan kan I det heller ikke, hvis I ikke bliver i mig. Jeg er vintræet, I er grenene. Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt; for skilt fra mig kan I slet intet gøre.

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.