Efterår

November, november - november.

Denne lange måned med tungt vejr og et tiltagende mørke. Det hele er måske nok lidt trist, men der er håb forude. Juletiden nærmer sig, og vi tænder lys og hygger os inden døre. Der er filmaften i Sognehuset, hvor du kan se filmen: "Gud Taler Ud".

Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

22. Søndag efter trinitatis - højmesse, 8. november.

v/ Erik Grønvall Kempfner Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: På den tid kom disciplene hen til Jesus og spurgte: »Hvem er den største i Himmeriget?« Han kaldte et lille barn hen til sig, stillede det midt iblandt dem og sagde: »Sandelig siger jeg jer: Hvis I ikke vender om og bliver som børn, kommer I slet ikke ind i Himmeriget. Den, der ydmyger sig og bliver som dette barn, er den største i Himmeriget; og den, der tager imod sådan et barn i mit navn, tager imod mig. Men den, der bringer en af disse små, som tror på mig, til fald, var bedre tjent med at få en møllesten hængt om halsen og blive sænket i havets dyb...

Se mere

Filmaften i Sognehuset, tirsdag d. 10. november kl. 19.00 til 21.30.

Alle er velkomne til at komme og se filmen ”GUD TALER UD” sammen med os. Den handler om Gud og Uffe. Uffe (Søren Malling) ville gerne have været forfatter, men er blevet psykolog, og nu bor han og hans familie i Risskov, sammen med sin svenske kone, Gerd (Lisa Nilsson) og deres tre sønner, hvoraf den ældste er flyttet hjemmefra, da vi kommer ind i familiens liv. Fortælleren i filmen er den yngste søn, Jens (Marcus Sebastian Gert). Han og hans to storebrødre kalder Uffe for “gud” – velsagtens for at italesætte, at han opfører sig så eneherskende og selvforsynende, som kun Gud egentlig kan tillade sig.

Se mere

23. søndag efter trinitatis - højmesse, 15. november.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: I sin undervisning sagde Jesus: »Tag jer i agt for de skriftkloge, som gerne vil gå omkring i lange gevandter og lade sig hilse på torvet og sidde øverst i synagogen og til højbords ved fester. De æder enker ud af huset og beder længe for et syns skyld. De skal dømmes så meget hårdere.« Og Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken. Der var mange rige, som gav meget. Så kom der en fattig enke, som gav to småmønter af et par øres værdi. Jesus kaldte da disciplene hen til sig og sagde til dem: »Sandelig siger jeg jer: Denne fattige enke har givet mere end alle de andre, som lægger penge i tempelblokken. For de har alle givet af deres overflod, men hun har givet af sin fattigdom, alt, hvad hun havde, alt det, hun havde at leve af.«

Se mere

Sidste søndag i kirkeåret - højmesse, 22. november.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: På den tid tog Jesus til orde og sagde: »Jeg priser dig, fader, himlens og jordens Herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige og åbenbaret det for umyndige; ja, fader, for således var det din vilje. Alt har min fader overgivet mig, og ingen kender Sønnen undtagen Faderen, og ingen kender Faderen undtagen Sønnen og den, som Sønnen vil åbenbare ham for. Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle. For mit åg er godt, og min byrde er let.«

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde mandag d. 23. november, 2020 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 16 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.