Efterår

November, november - november.

Denne lange måned med tungt vejr og et tiltagende mørke. Det hele er måske nok lidt trist, men der er håb forude. Juletiden nærmer sig, og vi tænder lys og hygger os inden døre.

Kom og hør hvad der rør sig i din kirke!

Du har måske gået og tænkt på at bruge dine kompetancer som frivillig og få medindflydelse? Dette kan blive en mulighed ved næste menighedsrådsvalg i 2020, så deltag allerede nu i menighedsmødet d. 14. november. Vi vil sammen tale om kirkens arbejde nu og lytte til dine ønsker.

Samme dag er der et spændende foredrag i Erindringsværkstedet.

Klik dig ind på de forskellige begivenheder for at læse mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

21. søndag efter trinitatis - højmesse, 10. november.

v/ Kirsten Kjær Ohms. Kl. 9.00 - 10.00. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Jesus kom nu atter til Kana i Galilæa, hvor han havde gjort vand til vin. Der var en kongelig embedsmand, hvis søn lå syg i Kapernaum. Da han hørte, at Jesus var kommet fra Judæa til Galilæa, tog han hen til ham og bad ham om at komme med derned og helbrede hans søn; for han lå for døden. Da sagde Jesus til ham: »Hvis I ikke får tegn og undere at se, tror I ikke.« Den kongelige embedsmand svarede: »Herre, kom med derned, før mit barn dør.« Jesus sagde til ham: »Gå hjem, din søn lever.« Manden troede Jesus på hans ord og gik; og allerede mens han var på vej hjem, kom hans tjenere ham i møde og fortalte, at hans dreng var i live.

Se mere

Torsdag d. 14. november: kl. 14.00 -16.00. Karl Peter Andersen – foredrag: ”En butlers liv bag de lukkede fløjdøre”.

Karl Peter Andersen fra Traktørstedet Højeruplund kommer og fortæller om sine 15 år i private husholdninger, butler og privat chauffør rundt om på danske slotte og herregårde. Han fortæller bla. om spændende rejser i hele verden på 1. klasse og om at stå til rådighed 24/7.

Se mere

Menighedsmøde, torsdag d. 14. november kl. 19.00 – 21.30.

Kom og hør hvad der rør sig i din kirke! Vi begynder med en kort andagt i Hylleholt Kirke. Herefter fortsætter vi med hyggeligt fællesskab i Hylleholt Sognehus. Du har måske gået og tænkt på at bruge dine kompetancer som frivillig og få medindflydelse? Dette kan blive en mulighed ved næste menighedsrådsvalg i 2020, så deltag allerede nu i dette uforpligtende møde. Vi vil sammen tale om kirkens arbejde nu og lytte til dine ønsker. Menighedsrådet er vært ved et lettere traktement.

Se mere

22. søndag efter trinitatis - højmesse, 17. november.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Da kom Peter til Jesus og spurgte: »Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive min broder, når han forsynder sig imod mig? Op til syv gange?« Jesus svarede ham: »Jeg siger dig, ikke op til syv gange, men op til syvoghalvfjerds gange. Derfor: Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind talenter, ført frem for ham. Da han ikke havde noget at betale med, befalede hans herre, at han og hans kone og børn og alt, hvad han ejede, skulle sælges og gælden betales. Men tjeneren kastede sig ned for ham og bad: Hav tålmodighed med mig, så skal jeg betale dig det alt sammen. Så fik den tjeners herre medynk med ham og lod ham gå og eftergav ham gælden.

Se mere

Sangaften med temaet: Advent og efterår, tirsdag d. 19. november.

Kirkens organist Jean-Pierre Dahl Jørgensen vil styre os igennem en hyggelig aften. Aftenens tema bliver sange og salmer med indhold fra adventstiden og efterår. Programmet bliver en blanding af sange valgt på forhånd; men også en ønskeliste, hvor de fremmødte har mulighed for at ønske netop den sang eller den salme, der har betydning for den enkelte. Menighedsrådet er vært ved kaffe og kage

Gudstjeneste Hylleholtcenteret

Torsdag den 21. novemberber, kl. 13.00 – 14.00. Gudstjeneste med nadver v/ Erik Grønvall Kempfner - kirkebil

Se mere

Sidste søndag i kirkeåret - højmesse, 24. november.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus sagde: »Når Menneskesønnen kommer i sin herlighed og alle englene med ham, da skal han tage sæde på sin herligheds trone. Og alle folkeslagene skal samles foran ham, og han skal skille dem, som en hyrde skiller fårene fra bukkene; fårene skal han stille ved sin højre side og bukkene ved sin venstre. Da skal kongen sige til dem ved sin højre side: Kom, I som er min faders velsignede, og tag det rige i arv, som er bestemt for jer, siden verden blev grundlagt. For jeg var sulten, og I gav mig noget at spise, jeg var tørstig, og I gav mig noget at drikke, jeg var fremmed, og I tog imod mig, jeg var nøgen, og I gav mig tøj, jeg var syg, og I tog jer af mig, jeg var i fængsel, og I besøgte mig.

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde mandag d. 25. november, 2019 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 16 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere...

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.