Forår

Foråret er begyndt ifølge kalenderen. Påskeliljerne lukker sig forsigtigt op og trodser regn og rusk. Måske bliver det bedre i næste uge. Kig indenfor i Erindringsværkstedet og hør Bente Kure og Leif Ernstsen synge og spille. Der kommer også en spændende foredragsaften i Sognehuset med Bent Bjerring-Nielsen om "Danskere og Religion". Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

2. søndag i fasten - højmesse, 17. marts.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte: »Forbarm dig over mig, Herre, Davids søn! Min datter plages slemt af en dæmon.« Men han svarede hende ikke et ord. Og hans disciple kom hen og bad ham: »Send hende væk! Hun råber efter os.« Han svarede: »Jeg er ikke sendt til andre end til de fortabte får af Israels hus.« Men hun kom og kastede sig ned for ham og bad: »Herre, hjælp mig!« Han sagde: »Det er ikke rigtigt at tage børnenes brød og give det til de små hunde.« Men hun svarede: »Jo, Herre, for de små hunde æder da af de smuler, som falder fra deres herres bord.« Da sagde Jesus til hende: »Kvinde, din tro er stor. Det skal ske dig, som du vil.« Og i samme øjeblik blev hendes datter rask.

Erindringsværkstedet

21. marts kl. 14-16. Bente Kure og Leif Ernstsen: "En spændende musikalsk rejse i tid, sted og stemninger". Bente og Leif nyder at få lov til at dele de gode gamle sange og melodier med en generation, der har lært at lytte. F.eks. smutter Björn Afzelius, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen og Benny Andersen også tit indenfor i repertoiret. Herudover tillige flotte instrumental-numre og harmonika-spil, som du ikke troede den kunne spilles.

Se mere

3. søndag i fasten - højmesse, 24. marts.

v/ Carsten Ackermann. Kl. 9.00 - 10.00. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Engang var Jesus ved at uddrive en dæmon, som var stum. Da dæmonen var faret ud, begyndte den stumme at tale, og folkeskarerne undrede sig. Men nogle af dem sagde: »Det er ved dæmonernes fyrste, Beelzebul, at han uddriver dæmonerne.« Andre ville sætte ham på prøve og krævede et tegn fra himlen af ham. Men da Jesus kendte deres tanker, sagde han til dem: »Ethvert rige i splid med sig selv lægges øde, og hus falder over hus. Hvis nu også Satan er kommet i splid med sig selv, hvordan kan hans rige så bestå? I siger jo, at jeg uddriver dæmonerne ved Beelzebul. Men hvis jeg driver dæmonerne ud ved Beelzebul, ved hvem uddriver jeres egne folk dem så?

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde mandag d. 25. marts 2019 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 19 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere...

Foredragsaften, 26. marts.

Tirsdag d. 26. marts kl. 19 kommer Bent Bjerring-Nielsen og holder foredraget ”Danskere og religion”. Hvad er egentlig danskernes forhold til kristendom og religion? Hvad er det særlige ved danskernes forhold til kirken sammenlignet med de andre skandinaviske lande? Hvordan kan teorierne om sekularisering bruges til at forklare danskernes forhold til religion og kristendom? Og hvor kommer de til kort? Hvad har været de voldsomme forandringer i holdningen til religion i de seneste 10 år? Det er sådanne spørgsmål, Bent Bjerring-Nielsen vil forsøge at besvare i foredraget.

Gudstjeneste Hylleholtcenteret

Torsdag den 28. marts, kl. 13.00 – 14.00. Gudstjeneste med nadver v/ Erik Grønvall Kempfner - kirkebil

Se mere

Midfaste - højmesse, 31. marts.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Derefter tog Jesus over til den anden side af Galilæas Sø, Tiberias Sø. En stor folkeskare fulgte ham, fordi de så de tegn, han gjorde ved at helbrede de syge. Men Jesus gik op på bjerget, og dér satte han sig sammen med sine disciple. Påsken, jødernes fest, var nær. Da Jesus løftede blikket og så, at en stor skare kom hen imod ham, sagde han til Filip: »Hvor skal vi købe brød, så disse folk kan få noget at spise?« Men det sagde han for at sætte ham på prøve, for selv vidste han, hvad han ville gøre. Filip svarede ham: »Brød for to hundrede denarer slår ikke til, så de kan få bare en lille smule hver.« En af hans disciple, Andreas, Simon Peters bror, sagde til ham: »Der er en lille dreng her, han har fem bygbrød og to fisk; men hvad er det til så mange?

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.