Forår

Grøn er vårens hæk,
kåben kastes væk,
jomfruer sig alt på volden sole.
Luften er så smuk,
deres længselssuk
kendes let på deres silkekjole.

Poul Martin Møller, 1819

Foråret spirer frem og hækkene grønnes. Der er forårskoncert i Hylleholt Kirke - med to kor oven i købet. I Erindringsværkstedet kan du komme til en hyggelig eftermiddag med et underholdende foredrag der hedder: "H.C.Andersen. En kongesøn?".  Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

Midfaste - højmesse, 31. marts.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Derefter tog Jesus over til den anden side af Galilæas Sø, Tiberias Sø. En stor folkeskare fulgte ham, fordi de så de tegn, han gjorde ved at helbrede de syge. Men Jesus gik op på bjerget, og dér satte han sig sammen med sine disciple. Påsken, jødernes fest, var nær. Da Jesus løftede blikket og så, at en stor skare kom hen imod ham, sagde han til Filip: »Hvor skal vi købe brød, så disse folk kan få noget at spise?« Men det sagde han for at sætte ham på prøve, for selv vidste han, hvad han ville gøre. Filip svarede ham: »Brød for to hundrede denarer slår ikke til, så de kan få bare en lille smule hver.« En af hans disciple, Andreas, Simon Peters bror, sagde til ham: »Der er en lille dreng her, han har fem bygbrød og to fisk; men hvad er det til så mange?

Erindringsværkstedet

4. april kl. 14-16. Carl Jørgen Nielsen: H.C.Andersen. En kongesøn? Carl Jørgen Nielsen spiller, fortæller og viser billeder, der giver os en ny mulig vinkel på H.C.Andersens liv. Som titlen viser, kommer Carl Jørgen lidt udenom den historie, vi alle kender, og hvem ved? Måske var H.C.Andersen i virkeligheden en kongesøn... Obs. Husk tilmelding til udflugten d. 2. maj. Turen går til Møn i år.

Se mere

Mariæ bebudelses dag - højmesse, 7. april.

v/ Kirsten Kjær Ohms. Kl. 9.00 - 10.00. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Da Elisabeth var i sjette måned, blev englen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilæa, der hedder Nazaret, til en jomfru, der var forlovet med en mand, som hed Josef og var af Davids hus. Jomfruens navn var Maria. Og englen kom ind til hende og hilste hende med ordene: »Herren er med dig, du benådede!« Hun blev forfærdet over de ord og spurgte sig selv, hvad denne hilsen skulle betyde. Da sagde englen til hende: »Frygt ikke, Maria! For du har fundet nåde for Gud. Se, du skal blive med barn og føde en søn, og du skal give ham navnet Jesus. Han skal blive stor og kaldes den Højestes søn, og Gud Herren skal give ham hans fader Davids trone; han skal være konge over Jakobs hus til evig tid, og der skal ikke være ende på hans rige.«

Forårskoncert i Hylleholt Kirke onsdag den 10. april 2019, kl. 19:00

I dette forår skal RoKoGo-koret holde koncert sammen med Holmegaard-koret, som vi tidligere har arbejdet sammen med. Da der er fri adgang til koncerten, og alle er hjertelig velkommen, kan man betænke Hylleholt Sogns Juleuddeling med et beløb efter koncerten. Programmet afveksles med et par indslag af musikskolelever fra Næstved Musikskole og fællessange med publikum.

Se mere...

Palmesøndag - højmesse, 14. april.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem: »Gå ind i landsbyen heroverfor, og I vil straks finde et æsel, som står bundet med sit føl. Løs dem, og kom med dem. Og hvis nogen spørger jer om noget, skal I svare: Herren har brug for dem, men vil straks sende dem tilbage.« Det skete, for at det skulle opfyldes, som er talt ved profeten, der siger: »Sig til Zions datter: Se, din konge kommer til dig, sagtmodig, ridende på et æsel og på et trækdyrs føl.«

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.