Kirkeåbning

KIRKEN ÅBNES IGEN LØRDAG D. 26. OKTOBER IFM. BØRNEKONCERTEN "DEN LILLE SJÆL"

GUDSTJENESTEN SØNDAG D. 27. OKTOBER AFHOLDES LIGELEDES I KIRKEN

Menighedsrådet har i samarbejde med Landskabsarkitekt MDL.MAA Charlotte Skibsted og Brolæggermester Kaj Bøje Petersen A/S etableret en ny adgangsvej til kirken.

Projektet er forløbet rigtigt godt, og tidsplanen er blevet fulgt, selvom vejret har drillet lidt.

Gudstjenesterne har i lukkeperioden været afholdt i sognehuset. Det har fungeret rigtigt fint. Der blev serveret kaffe og te efter gudstjenesterne, og man kunne få sig en hyggelig snak i fællesskab.

Vi har haft et godt samarbejde med nabokirkerne, således at dåb, en enkelt konfirmation, begravelser og bisættelser har kunnet lade sig gøre.

Menighedsrådet siger en stor tak til alle, der har gjort en ekstra indsats for at alt kunne fungere gnidningsløst under etableringen af den nye adgangsvej.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

Børnekoncert i Hylleholt Kirke lørdag d. 26. oktober kl. 16. "DEN LILLE SJÆL"

Med Anja Præst og Maren Hallberg. “Den lille sjæl” ønsker at lære sig selv bedre at kende, og derfor begiver den sig ud på en eventyrlig rejse til Følelsernes ø‐hav. Her møder den en dreng, og sammen besøger de Glædens ø, Sorgens ø og Vredens ø. Den lille sjæl erkender, at livet er en lang rejse i Følelsernes ø‐hav, og at Gud og drengens venskab hjælper den på denne rejse. Musikken formidler de store følelser – sorg, glæde, vrede, vildskab, og børnene bliver inddraget ved at spille med på vandfløjter, tordenplade og klap. Musikforestillingen inviterer tilskuerne til at forholde sig til emner som Gud, følelser og sjælen.

Se mere...

19. søndag efter trinitatis - højmesse, 27. oktober.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. I Hylleholt Kirke. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: Da Jesus efter nogle dages forløb igen kom til Kapernaum, rygtedes det, at han var hjemme. Og der samlede sig så mange mennesker, at der ikke engang var plads uden for døren; og han talte ordet til dem. Så kom der nogle hen til ham med en lam, der blev båret af fire mand. Men da de ikke kunne komme hen til Jesus for de mange mennesker, fjernede de taget over det sted, hvor han var; og da de havde lavet hul, sænkede de båren med den lamme ned. Da Jesus så deres tro, siger han til den lamme: »Søn, dine synder tilgives dig.«

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.