Vinter

Vær velkommen, Herrens år,
og velkommen herhid!
Julenat, da vor Herre blev fød,
da tændte sig lyset i mørkets skød.
Velkommen, nytår, og velkommen her!
N.F.S. Grundtvig 1849.

Det gamle kirkeår rinder ud, og et nyt begynder. Adventstiden er en dejlig tid med forventningen op til jul. Til Jesu fødsel. Hylleholt Kirke er pyntet op, og den danner rammen om adventstidens gudstjenester og den årlige julekoncert. Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

Sidste søndag i kirkeåret - højmesse

Søndag d. 25. november - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30. v/ Carsten Ackermann. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: På den tid tog Jesus til orde og sagde: »Jeg priser dig, fader, himlens og jordens Herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige og åbenbaret det for umyndige; ja, fader, for således var det din vilje. Alt har min fader overgivet mig, og ingen kender Sønnen undtagen Faderen, og ingen kender Faderen undtagen Sønnen og den, som Sønnen vil åbenbare ham for. Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle. For mit åg er godt, og min byrde er let.«

Julekoncert i Hylleholt Kirke med Nikolaj Skaaning og Tatiana Kisselova

Tirsdag d. 11. december kl. 19.30. Julen er fuld af oplevelser, og selvom vi har travlt med mange praktiske gøremål, er december også fyldt med lyspunkter. Familiehygge, julestuer, og julekoncerter – de kommer som perler på en snor og spreder glæde og fred i den ellers så hektiske tid frem til juleaften. Årets julekoncert i Hylleholt Kirke er med sopranen Tatiana Kisselova og pianisten Nikolaj Skaaning tirsdag den 11. december kl. 19.30. Publikum kan glæde sig til en festlig koncert, som byder på al den musik, vi forbinder med julen. Både glade og sjove sange og rørende salmer på dansk og engelsk, men også 2 og 4-hændige klaverstykker - og hvem ved, om der også dukker en russisk julesang frem! Hvis man ikke allerede er i julestemning inden koncerten, vil man med sikkerhed være det, når man går hjem.

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde mandag d. 26. november, 2018 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 19 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere...

Babysalmesang i Hylleholt Kirke torsdag d. 29. november

Babysalmesang i Hylleholt Kirke. Charlotte Hjerrild Andersen har endnu et forløb for Babyerne i Hylleholt Kirke torsdag formiddag fra kl. 10.00-10.45. Charlotte er uddannet organist og lærer og har arbejdet både i musikskoleregi, i folkeskole og friskole, samt med skolekor og kirkekor. Til Babysalmesang skal vi lære salmer og sange på en sjov måde ved at sætte fagter på, danse dem, blæse sæbebobler, lege med faldskærm , ting, der giver lyd tørklæder og meget mere. Så kom og vær med. Jeg glæder mig til at se dig og dit barn/ barnebarn til nogle glade og hyggelige stjernestunder i Hylleholt kirke. Babysalmesangen i 2018 første gang torsdag d. 11. oktober fra kl. 10.00-11.00. Der er 8 mødegange og forløbet slutter torsdag d. 29. november. Tilmelding til kordegn Bodil Hovmand på mail: boho@km.dk eller tlf. 56 71 60 83. Børn fra Faxe, Roholte og Hylleholt sogne har fortrinsret og det er gratis at være med. Der er max. plads til 10 deltagende babyer på holdet.

Erindringsværkstedet

29. november kl. 13-16.30. Julefrokost i Erindringsværkstedet. Lækker mad, oplæsning af en hyggelig julehistorie, overraskelser, sang, snak, latter og megen glæde.

1. søndag i advent - højmesse

Søndag den 2. december - højmesse. Kl. 16.00 - 17.00 v/ Erik Grønvall Kempfner. Søndag den 2. december bydes det nye Kirkeår og Adventstiden velkomment med en musikgudstjeneste i Hylleholt Kirke kl. 16.00, hvor Ro-ko-go-koret vil medvirke og løfte gudstjenesten med masser af dejlig sang. Ordet advent kommer af det latinske Adventus Domini, som betyder Herrens komme. Det latinske ord adventus blev oprindeligt brugt om en romersk feltherres hjemkomst, efter han havde besejret rigets fjender, f.eks. om Cæsar. I adventstiden forbereder man sig til julen, hvor man fejrer, at Jesus Herren kommer til verden. Efter gudstjenesten inviterer menighedsrådet på glögg, æbleskiver og brunkager i Hylleholt Sognehus. Alle er velkomne!

2. søndag i advent - højmesse

Søndag den 9. december - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30 v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Jesus sagde: »Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen. Mennesker skal gå til af skræk og af frygt for det, der kommer over verden, for himlens kræfter skal rystes. Og da skal de se Menneskesønnen komme i en sky med magt og megen herlighed. Men når disse ting begynder at ske, så ret jer op og løft jeres hoved, for jeres forløsning nærmer sig.«

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.