Billede: Råger i tågen.

Vinter

GODT NYTÅR.

Kære modtager af Hylleholt Kirkes nyhedsmail.

Et godt Nytår ønskes du fra alle os i og omkring Hylleholt Kirke.
Det er blevet hverdag igen efter den glade juletid og nytårsfejringen. Januar måned spås til at blive en svær måned at komme igennem sådan rent Coronamæssigt.

Gudstjenesterne afholdes heldigvis stadig, dog med mundbind når man ikke sidder ned.

Læsekredsen fortsætter, og vi kan se frem til at mødes i Erindringsværkstedet og til Nyårskoncerten sidst på måneden, hvis det er muligt. Du kan holde dig orienteret på hjemmesiden om eventuelle ændringer.

Kom og hør hvad der rør sig i din kirke. Vi passer godt på dig!

Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

Billede: Dåbskjolebænken, Laila Westergaard.

Første søndag efter Helligtrekonger - højmesse den 9. januar kl. 10:30.

ved Erik Grønvall Kempfner. De skærpede retningslinjer, der er blevet indført den 17. december 2021 og som gælder til den 17. januar 2022, rammer også vores kirke. Vi beklager, men for deltagelse i gudstjenesten har vi måttet indføre følgende forholdsregler: * Max. deltagerantal på 80. Dette skiltes på kirkedøren. * Brug af mundbind undtagen når man sidder. * Holde 2 meters afstand. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus. De bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde til dem: »Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres. Sandelig siger jeg jer: Den, der ikke modtager Guds rige ligesom et lille barn, kommer slet ikke ind i det.« Og han tog dem i favn og lagde hænderne på dem og velsignede dem.

Billede: Opslået bog.

Læsekreds mandag den 10. januar kl. 19:00 til 21:00

Har du en forkærlighed for at dykke ned i det skrevne ord og gå på opdagelse i dets afspejlinger i sig selv og livet omkring os, så kan dette muligvis være noget for dig. Læsekredsen fortsætter i 2022 på mandage i alt 9 gange fordelt hen over året. Den første bog er ”Kældermennesket” af Fjodor M. Dostojevskij. Vi mødes i Sognehuset kl. 19.00 til 21.00 omkring en bog som gruppen i fællesskab vælger, læser og diskutere. Der vil være en pause hvor der vil blive serveret en kop kaffe/te med tilbehør. De første datoer er den 10. januar, 7. februar og 7. marts. I kan med fordel læse hele bogen før vi starter mandag den 10. januar. Der bliver mulighed for at låne den bog der læses. Tilmelding for nye deltagere er senest den 7. januar til Bente Holm på tlf. eller sms, nr. 26115241 med dit navn og telefon nr.

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Billede: Hylleholt kirke i aftensol.

Anden søndag efter Helligtrekonger - højmesse den 16. januar kl. 10:30.

ved Erik Grønvall Kempfner. De skærpede retningslinjer, der er blevet indført den 17. december 2021 og som gælder til den 17. januar 2022, rammer også vores kirke. Vi beklager, men for deltagelse i gudstjenesten har vi måttet indføre følgende forholdsregler: * Max. deltagerantal på 80. Dette skiltes på kirkedøren. * Brug af mundbind undtagen når man sidder. * Holde 2 meters afstand. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes. Jesus kom da til en by i Samaria, der hed Sykar, i nærheden af det stykke jord, Jakob gav sin søn Josef. Dér var Jakobskilden. Træt af vandringen satte Jesus sig så ved kilden; det var ved den sjette time. En samaritansk kvinde kom for at hente vand. Jesus sagde til hende: »Giv mig noget at drikke.« Hans disciple var nemlig gået ind til byen for at købe mad. Den samaritanske kvinde sagde til ham: »Hvordan kan du, en jøde, bede mig, en samaritansk kvinde, om noget at drikke?« – jøder vil nemlig ikke have med samaritanere at gøre. Jesus svarede hende: »Hvis du kendte Guds gave og vidste, hvem det er, der siger til dig: Giv mig noget at drikke, så ville du have bedt ham, og han ville have givet dig levende vand.«...

Billede: Minikonfirmandkors.

Tredje søndag efter Helligtrekonger - højmesse den 23. januar kl. 10:30.

ved Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas. Apostlene sagde til Herren: »Giv os en større tro!« Herren svarede: »Havde I en tro som et sennepsfrø, kunne I sige til dette morbærtræ: Ryk dig op med rode, og plant dig i havet! og det ville adlyde jer. Hvis en af jer har en tjener, som pløjer eller er hyrde, vil han så sige til ham, når han kommer hjem fra marken: Kom straks og sæt dig til bords? Vil han ikke tværtimod sige: Lav mad til mig og bind kjortlen op om dig og vart mig op, mens jeg spiser og drikker; bagefter kan du selv spise og drikke. Mon han takker tjeneren, fordi han gjorde det, han har fået besked på? Således også I: Når I har gjort alt det, I har fået besked på, skal I sige: Vi er unyttige tjenere, vi har kun gjort, hvad vi skulle gøre.«

Her kan du se mere om emnet på hjemmesiden

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.