Godt Nytår

Det nye år ligger foran os og venter bare på, at vi får begyndt. Vi har planlagt mange dejlige gudstjenester i Hylleholt Kirke og spændende aktiviteter i Hylleholt Sognehus. Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Babysalmesang i Hylleholt Kirke

Babysalmesang torsdag den 4. januar fra kl. 10.00-10.45. Charlotte Hjerrild Andersen har endnu et forløb for de 0-1-årige i Hylleholt Kirke torsdag formiddage. Charlotte er uddannet organist og lærer og har arbejdet både i musikskoleregi, i folkeskole og friskole, samt med skolekor og kirkekor. Til Babysalmesang skal vi lære salmer og sange på en sjov måde ved at sætte fagter på, danse dem, blæse sæbebobler, lege med faldskærm, ting der giver lyd, tørklæder og meget mere.

1. søndag efter helligtrekonger

1. søndag efter helligtrekonger, søndag den 7. januar - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30 v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: De bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde til dem: »Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres. Sandelig siger jeg jer: Den, der ikke modtager Guds rige ligesom et lille barn, kommer slet ikke ind i det.« Og han tog dem i favn og lagde hænderne på dem og velsignede dem. Mark 10,13-16

Babysalmesang i Hylleholt Kirke

Babysalmesang torsdag den 11. januar fra kl. 10.00-10.45. Charlotte Hjerrild Andersen har endnu et forløb for de 0-1-årige i Hylleholt Kirke torsdag formiddage. Charlotte er uddannet organist og lærer og har arbejdet både i musikskoleregi, i folkeskole og friskole, samt med skolekor og kirkekor. Til Babysalmesang skal vi lære salmer og sange på en sjov måde ved at sætte fagter på, danse dem, blæse sæbebobler, lege med faldskærm, ting der giver lyd, tørklæder og meget mere.

Erindringsværkstedet

11. januar kl. 14 – 16. Bodil Lykke Holm: ”Glemmer du…” Erindringsværkstedet blev startet for mere end 25 år siden af Bodil Lykke Holm, Bente Jepsen og Ole Hatting. Æresmedlem Bodil Lykke Holm kommer og fortæller os om dengang i 1991, og hvad der siden er hændt. Vi vil sammen gøre denne dag ekstra festlig med overraskelser, sang, fortælling, kaffe og kage.

Nytårskoncert

– et samarbejde mellem Hylleholt, Faxe og nu også Roholte menighedsråd Torsdag den 11. januar kl. 19.00 Ensemble Storstrøm og baritonsanger Jens Søndergaard. Ensemble Storstrøm er den klassiske musiks populære fyrtårn i Kulturregion Storstrøm. Ensemblet spiller koncerter, underviser, formidler, indspiller cd’er, og medvirker ved et stort antal øvrige musikalske arrangementer i og udenfor regionen. De fem kommuner i Kulturregion Storstrøm står sammen med Statens Kunstfond bag ensemblet, der består af 8 fastansatte topprofessionelle musikere. Ensemblet arbejder næsten altid uden dirigent og publikum får derved stærke og nærværende koncertoplevelser helt tæt på musikerne. Jul og nytår er traditionernes tid, og vi ved alle, hvad der skal til, for at fejre nytåret musikalsk. Der skal være både kendt musik og musikalske overraskelser, og det skal være en fest i både ord og toner. Ensemble Storstrøm har derfor inviteret baritonen Jens Søndergaard til at holde nytårsfest sammen med os.

2. søndag efter helligtrekonger

2. søndag efter helligtrekonger, søndag den 14. januar - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30 v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Jesus kom da til en by i Samaria, der hed Sykar, i nærheden af det stykke jord, Jakob gav sin søn Josef. Dér var Jakobskilden. Træt af vandringen satte Jesus sig så ved kilden; det var ved den sjette time. En samaritansk kvinde kom for at hente vand. Jesus sagde til hende: »Giv mig noget at drikke.« Hans disciple var nemlig gået ind til byen for at købe mad. Den samaritanske kvinde sagde til ham: »Hvordan kan du, en jøde, bede mig, en samaritansk kvinde, om noget at drikke?« – jøder vil nemlig ikke have med samaritanere at gøre.

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrer vi dig ikke igen.