Vinter

Det er koldt herude,
ravne skrige, ugler tude,
søge føde, søge læ.
Kragen spanker om med skaden
højt på rygningen af laden,
skeler til det tamme kræ.

St.St. Blicher 1838

I Erindringsværkstedet kommer sognepræst Erik Grønvall Kempfner og fortæller om sin vej til præstegerningen. Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Sidste søndag efter helligtrekonger

Sidste søndag efter helligtrekonger, søndag den 21. januar - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30 v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Jesus svarede disciplene: »Timen er kommet, da Menneskesønnen skal herliggøres. Sandelig, sandelig siger jeg jer: Hvis hvedekornet ikke falder i jorden og dør, bliver det kun det ene korn; men hvis det dør, bærer det mange fold. Den, der elsker sit liv, mister det, og den, der hader sit liv i denne verden, skal bevare det til evigt liv.

Erindringsværkstedet

25. januar kl. 14 – 16. Sognepræst Erik Grønvall Kempfner: ”Præsten fortæller” Sognepræsten ved Hylleholt Kirke, Erik Kempfner, fortæller lidt om sin vej til præstegerningen og nogle overvejelser undervejs om livets store spørgsmål. Dette giver lejlighed til at lære hinanden lidt bedre at kende og forhåbentlig også en hyggelig eftermiddag.

Søndag septuagesima - højmesse

Søndag septuagesima, søndag den 28. januar - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30 v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus sagde: »Det er med Himmeriget som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter, en anden to og en tredje én, enhver efter hans evne; så rejste han. Den, der havde fået de fem talenter, gik straks hen og handlede med dem og tjente fem til. Ligeledes tjente han med de to talenter to til. Men den, der havde fået én talent, gik hen og gravede et hul i jorden og gemte sin herres penge.

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde d. 29/1, 2018 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 19 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere...

Gudstjeneste Hylleholtcenteret

Torsdag den 1. februar, kl. 14.30 – 16.00 Gudstjeneste med nadver v/ Erik Grønvall Kempfner - kirkebil v/ Erik Grønvall Kempfner.

Søndag seksagesima - højmesse

Søndag seksagesima, søndag den 4. februar - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30 v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: Jesus sagde: »Med Guds rige er det ligesom med en mand, der har tilsået jorden; han sover og står op, nat og dag, og kornet spirer og vokser, uden at han ved hvordan. Af sig selv giver jorden afgrøde, først strå, så aks, så fuld kerne i akset. Men når kornet er modent, går han straks i gang med seglen, for høsten er inde.«

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrer vi dig ikke igen.