Vinter

I sne står urt og busk i skjul;
Det er så koldt derude;
Dog synger der en lille fugl
på kvist ved frosne rude.
B.S.Ingemann, 1831

Den kinesiske bjergte har røde bær. De lyser dejligt op her i vinterens kulde og sne. I Erindringsværkstedet skal vi ud at rejse til de varmere lande i 'Kejser Hadrians fodspor'. Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

1. søndag i fasten - højmesse, søndag den 18. februar kl. 9.00 - 10.00

Højmesse v/ Kirsten Kjær Ohms. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Apostlene kom også i strid om, hvem af dem der skulle regnes for den største. Da sagde han til dem: »Folkenes konger hersker over dem, og de, som udøver magt over dem, lader sig kalde velgørere. Sådan skal I ikke være; men den ældste blandt jer skal være som den yngste, og lederen som den, der tjener. For hvem er størst: den, der sidder til bords, eller den, der tjener? Er det ikke den, der sidder til bords? Men jeg er iblandt jer som den, der tjener.

Erindringsværkstedet

22. februar kl. 14 – 16. Jette og Lars-H. Nielsen – foredrag og film: "I Kejser Hadrians fodspor". Ved en rejse Jette og Lars-H. Nielsen foretog til Tyrkiet, var emnet bl.a. Hadrian, et rigt billede af hans sammensatte natur. Kejser Hadrian, der var romersk kejser fra år 117-138, brød med sin forgænger, Trajans erobrings-politik og indførte en lang række humane reformer. Romerriget fra England til Egypten, fra Spanien til Den Persiske Golf.

2. søndag i fasten, søndag den 25. februar - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30

v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: Da Jesus og Peter og Jakob og Johannes kom ned til disciplene, så de en stor skare omkring dem og nogle skriftkloge, som diskuterede med dem. Hele skaren blev grebet af ærefrygt, straks de fik øje på Jesus, og løb hen for at hilse på ham. Han spurgte dem: »Hvad er det, I diskuterer med dem?« Og en fra skaren svarede ham: »Mester, jeg har bragt min søn til dig; han er besat af en ånd, som gør ham stum. Hvor som helst den overvælder ham, kaster den ham til jorden, og han fråder og skærer tænder og bliver helt stiv. Jeg sagde til dine disciple, at de skulle drive den ud, men det kunne de ikke.«

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde d. 26/2, 2018 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 19 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere...

Gudstjeneste Hylleholtcenteret

Torsdag den 1. marts, kl. 14.30 – 16.00 Gudstjeneste med nadver v/ Erik Grønvall Kempfner - kirkebil v/ Erik Grønvall Kempfner.

3. søndag i fasten, søndag den 4. marts - højmesse. Kl. 10.30 - 11.30

v/ Erik Grønvall Kempfner. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Jesus sagde til dem: »Hvis Gud var jeres fader, ville I elske mig, for det er fra Gud, jeg er udgået og kommet. Jeg er ikke kommet af mig selv, men det er ham, der har udsendt mig. Hvorfor forstår I ikke, hvad jeg siger? Fordi I ikke kan høre mit ord. I har Djævelen til fader, og I er villige til at gøre, hvad jeres fader lyster. Han har været en morder fra begyndelsen, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Når han farer med løgn, taler han ud fra sig selv; for løgner er han og fader til løgnen. Men jeg siger sandheden, derfor tror I mig ikke.

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrer vi dig ikke igen.