Vinter

Nu er det snart fastelavn, og vinteren har ikke fået tag i os endnu. I Erindringsværkstedet kan du komme til en hyggelig eftermiddag med et foredrag der hedder: "Styr lige dit kropssprog".  Klik dig ind på de enkelte begivenheder herunder for at se mere.

Ifm. den nye persondataforordning kan vi oplyse, at du modtager dette månedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig ordningen. Hvis du ikke længere ønsker, at vi opbevarer din mailadresse, kan du afmelde månedsbrevet nederst på denne mail.

Septuagesima søndag - højmesse, 17. februar.

v/ Kirsten Kjær Ohms. Kl. 9.00 - 10.00. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus sagde: »Himmeriget ligner en vingårdsejer, der tidligt om morgenen gik ud for at leje arbejdere til sin vingård. Da han var blevet enig med dem om en dagløn på en denar, sendte han dem hen i sin vingård. Ved den tredje time gik han ud og så nogle andre stå ledige på torvet, og han sagde til dem: Gå I også hen i min vingård, så skal jeg betale, hvad I har ret til. De gik derhen. Igen ved den sjette og den niende time gik han ud og gjorde det samme. Ved den ellevte time gik han derhen og fandt endnu nogle stående dér, og han spurgte dem: Hvorfor har I stået ledige her hele dagen? De svarede ham: Fordi ingen har lejet os. Han sagde til dem: Gå I også hen i min vingård.

Gudstjeneste Hylleholtcenteret

Torsdag den 21. februar, kl. 13.00 – 14.00. Gudstjeneste med nadver v/ Erik Grønvall Kempfner - kirkebil

Erindringsværkstedet

21. februar kl. 14-16. Henrik Rasmussen: "Styr lige dit kropssprog". Henrik Rasmussen er mimer, artist og klovn. Han har gennem 25 år rejst landet tyndt og optrådt som Klovnen Tapé og underholdt tusindvis af børn og voksne med nonverbal komik og kropssprog. Siden 2004 har Henrik holdt foredraget "Styr lige dit kropssprog!" for et bredt udvalg af firmaer, foreninger og offentlige institutioner. Foredraget er først og fremmest en levende, visuel fremstilling af kropssprog. Henrik bruger sine mimiske færdigheder til, på en underholdende måde, at belyse vigtigheden af vores kropssignaler.

Se mere

Sexagesima - højmesse, 24. febraur.

v/ Erik Grønvall Kempfner. Kl. 10.30 - 11.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Markus: Jesus gav sig igen til at undervise nede ved søen. Og en meget stor skare flokkedes om ham, så han måtte gå om bord og sætte sig i en båd ude på søen, mens hele skaren stod på bredden inde på land. Og han lærte dem meget i lignelser, og i sin undervisning sagde han til dem: »Hør her! En sædemand gik ud for at så. Og da han såede, faldt noget på vejen, og fuglene kom og åd det op. Noget faldt på klippegrund, hvor der ikke var ret meget jord, og det kom straks op, fordi der kun var et tyndt lag jord; og da solen kom højt på himlen, blev det svedet, og det visnede, fordi det ikke havde rod. Noget faldt mellem tidsler, og tidslerne voksede op og kvalte det, så det ikke gav udbytte. Men noget faldt i god jord og gav udbytte; det voksede op og groede, og noget bar tredive og noget tres og noget hundrede fold.«

Menighedsrådsmøde

Menighedsrådsmøde mandag d. 25. februar 2019 afholdes i Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads. Møderne begynder kl. 19 og alle er velkomne til at overvære dem.

Se mere...

Fastelavns søndag, d. 3. marts.

Kl. 13.00 - 14.00. v/ Erik Grønvall Kempfner. Fastelavn fejrer vi i samarbejde med Fakse Ladeplads Borger- og Erhvervsforening. Vi begynder talstærkt i kirken i fuld udklædning, hvorefter vi går over og slår katten af tønden. Vi glæder os til at se jer alle udklædte i kirken – voksne som børn. Alle er velkomne – ikke kun vores superhelte, men også superskurkene, naturligvis.

Se mere

Afmeld? klik her så forstyrrer vi dig ikke igen.