Billede: Tegning af glade minikonfirmander foran kirke.

Minikonfirmander.

Hylleholt kirke starter et nyt hold minikonfirmander!

At gå til minikonfirmand er et tilbud for 3. klasse om, gennem leg, salmer og bibelhistorier, at blive fortrolig med kirken og den kristne børnelærdom. Vi vil gå på opdagelse i kirken og blive fortrolige med den.

Undervisningen skal ses som et suppleringstilbud til skolefaget ”kristendomskundskab”. At gå til minikonfirmand er også en god lejlighed for børnene til at møde deres præst og få stillet spørgsmål om Gud og kristendom. Undervisningen forbereder samtidig eleverne til den evt. senere konfirmation.

Undervisningen varetages af sognepræsten Erik Kempfner og medhjælper Jean Pierre Dahl Jørgensen, som i øvrigt også er organist i Hylleholt Kirke samt underviser børnekoret.

Minikonfirmandundervisningen er gratis, løber over 10 gange og vi vil byde på lidt at spise og drikke.

Første gang er i uge 38:

20. september kl. 12.45! Første gang henter jeg de nye minier udenfor 3. klasses klasseværelse kl. 13.45, hvor I får fri fra skole. Derefter mødes vi i sognehuset kl. 13.00.

Forløbet vil i hvert fald blive afsluttet med et brag af et krybbespil den 11. december, så dette er et kryds I allerede kan sætte i kalenderen.

Undervisningen vil foregå i Hylleholt kirke og sognehus. Har i spørgsmål så kontakt gerne sognepræst Erik Grønvall Kempfner på ERGK@km.dk eller på tlf. 21 71 70 83.

Bemærk venligst følgende:

Som følge af Persondataforordningen ønsker vi accept af, om barnet må fotograferes ifm. optræden og at billeder må vises på Hylleholt Kirkes hjemmeside og på Hylleholt Kirkes Facebook side.

TILMELDING finder sted ved at sende en mail til mig på ERGK@km.dk med jeres barns navn. Så vil I senere få en samtykkeerklæring med hjem at underskrive og returnere.

Vi ses: Erik og Jean Pierre